Skip to content

office@profishop.ro

Hale tip cort

Halele tip cort sunt corturi ai caror pereti sunt realizati din tabla cutata, ceea ce le face ideale pentru depozite sau pentru hale de productie. Dimeniunile, greutatea si structura solida fac din halele tip cort o alegere excelenta in extraordinar de multe situatii.

Corturi cu acoperis clasic in doua ape

Majoritatea corturilor furnizate si montate in Romania, sunt realizate cu acoperis clasic, in doua ape.

Domeniile de utilizare ale corturilor cu acoperis in doua ape

Corturilor cu acoperis in doua ape sunt recomandate in toate sectoarele de activitate: depozitare, productie, activitati logistice, organizari de evenimente private sau corporate, corturi pentru nunti,botezuri, cluburi si discoteci, targuri si conferinte, terenuri acoperite pentru activitati sportive, inclusiv echitatie, corturi pentru situatii de urgenta, corturi militare sau pentru spitale de campanile, zone triaj etc.

Prelate din poliester pentru corturi industriale, tir etc

In functie de solicitarile Dvs, va punem la dispozitie din stoc o gama variata de prelate PVC,  cu rezistenta extrem de ridicata la actiunea razelor UV, fara sa-si modifice caracteristicile fizico-mecanice la temperaturi exterioare cuprinse intre – 40Csi + 70 C ; sunt disponibile diverse variante de culori, conform paletarului pus la dispozitie de fabricant.