Skip to content

office@profishop.ro

Corturi

De la corturi de depozitare si hale de productie, la corturi de eveniment…

Astazi, industria corturilor industriale se afla in ascensiune, oferind o gama larga de corturi, o varietate deosebita, de la corturi simple cu prelata, in una sau doua ape, la constructii complexe pe structura de otel.

Corturi cu acoperis intr-o singura apa

Corturile cu acoperis intr-o apa (cu o singura panta) sunt recomandate in zonele pentru depozitare din diferite ramuri industriale, datorita formei care se adapteaza la nevoiile fiecarui client .

Zonele de montare a cortului cu acoperis intr-o apa sunt: spatii de depozitare, activitati de productie, corturi pentru activitati logistice etc.

De ce opteaza beneficiarii pentru acest tip de cort cu o singura apa?

Aceasta tip de cort cu acoperis intr-o apa, este recomandat in situatiile in care din considerente tehnice, dimensionale si de exploatare, nu este posibila amplasarea unui cort cu acoperis in doua ape din lipa spatiului.

Corturi cu acoperis clasic in doua ape

Majoritatea corturilor furnizate si montate in Romania, sunt realizate cu acoperis clasic, in doua ape.

Domeniile de utilizare ale corturilor cu acoperis in doua ape

Corturilor cu acoperis in doua ape sunt recomandate in toate sectoarele de activitate: depozitare, productie, activitati logistice, organizari de evenimente private sau corporate, corturi pentru nunti,botezuri, cluburi si discoteci, targuri si conferinte, terenuri acoperite pentru activitati sportive, inclusiv echitatie, corturi pentru situatii de urgenta, corturi militare sau pentru spitale de campanile, zone triaj etc.

Corturi cu acoperis tip pagoda

Corturile cu acoperis tip pagoda sunt recomandate si utilizate cu precadere in industria Horeca ,organizarii de evenimente. Ocazional, acestea pot avea si alte utilizari, cum ar fi: spatii amenajate pentru locuri de fumat, puncte de intalnire a personalului in cazul situatiilor de urgenta, spatii temporare amenajate pentru comertul stradal, spatiu de expunere in cadrul unui targ sau a unei expozitii, inclusiv spatii amenajate in vederea depozitarii de marfuri generale.

Structura corturilor cu acoperis tip pagoda este realizata din profile speciale confectionate din aliaj aluminiu, cu caneluri.Corturile cu acoperis tip pagoda poate fi montate pe orice tip de terasament nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea corturilor cu acoperis tip pagoda in terasament se realizeaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizari pe termen lung.

Corturi cu acoperis poligonal semiarcada

Corturi cu acoperis poligonal – tip semiarcada recomandate pentru domeniile de activitate care necesita depozitarea de marfuri sau masini-utilaje agricole,echipamente cu inaltimi foarte mari, pentru sectoarele industriale care implica operatiuni de incarcare si descarcare a marfurilor din camioane cu platforma tip basculanta, cu precadere activitati agricole de depozitare sezoniera / stocare/ sortare/ ambalare produse tip cereale, pentru sectoarele de prestari servicii din constructii care implica depozitarea si manipularea sarii pentru deszapezire sau stocarea materialelor vrac: nisip, var, ciment, piatra, etc.

Beneficiari nostri pot opta pentru corturile cu acoperis tip poligonal – tip semiarcada.

Prelate din poliester pentru corturi industriale, tir etc

In functie de solicitarile Dvs, va punem la dispozitie din stoc o gama variata de prelate PVC,  cu rezistenta extrem de ridicata la actiunea razelor UV, fara sa-si modifice caracteristicile fizico-mecanice la temperaturi exterioare cuprinse intre – 40Csi + 70 C ; sunt disponibile diverse variante de culori, conform paletarului pus la dispozitie de fabricant.