Skip to content

office@profishop.ro

Corturi transparente pentru terase, horeca

Corturile transparente pentru terase sunt cu siguranta o alegere foarte importanta, mai ales cand desfasurarea activitatii in spatii traditionale este restrictionata. 

Astazi, intr-o lume in schimbare, corturile au devenit pentru pentru domeniul HORECA o solutie pentru desfasurarea activitatii, oferind protectia necesara in fata intemperiilor si, in acelasi timp, spatiul si aerisirea necesare alinierii la cerintele legale impuse de provocarile sanitare actuale.

Corturi cu acoperis tip pagoda

Corturile cu acoperis tip pagoda sunt recomandate si utilizate cu precadere in industria Horeca ,organizarii de evenimente. Ocazional, acestea pot avea si alte utilizari, cum ar fi: spatii amenajate pentru locuri de fumat, puncte de intalnire a personalului in cazul situatiilor de urgenta, spatii temporare amenajate pentru comertul stradal, spatiu de expunere in cadrul unui targ sau a unei expozitii, inclusiv spatii amenajate in vederea depozitarii de marfuri generale.

Structura corturilor cu acoperis tip pagoda este realizata din profile speciale confectionate din aliaj aluminiu, cu caneluri.Corturile cu acoperis tip pagoda poate fi montate pe orice tip de terasament nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea corturilor cu acoperis tip pagoda in terasament se realizeaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizari pe termen lung.