Skip to content

office@profishop.ro

Corturi pentru nunti si evenimente

Corturile pentru depozitare sunt structuri construite pe structura metalica, deosebit de eficiente pentru utilizarea de tip depozit, cu deschideri intre 6 si 30 de m.

Corturi cu acoperis clasic in doua ape

Majoritatea corturilor furnizate si montate in Romania, sunt realizate cu acoperis clasic, in doua ape.

Domeniile de utilizare ale corturilor cu acoperis in doua ape

Corturilor cu acoperis in doua ape sunt recomandate in toate sectoarele de activitate: depozitare, productie, activitati logistice, organizari de evenimente private sau corporate, corturi pentru nunti,botezuri, cluburi si discoteci, targuri si conferinte, terenuri acoperite pentru activitati sportive, inclusiv echitatie, corturi pentru situatii de urgenta, corturi militare sau pentru spitale de campanile, zone triaj etc.

Corturi cu acoperis tip pagoda

Corturile cu acoperis tip pagoda sunt recomandate si utilizate cu precadere in industria Horeca ,organizarii de evenimente. Ocazional, acestea pot avea si alte utilizari, cum ar fi: spatii amenajate pentru locuri de fumat, puncte de intalnire a personalului in cazul situatiilor de urgenta, spatii temporare amenajate pentru comertul stradal, spatiu de expunere in cadrul unui targ sau a unei expozitii, inclusiv spatii amenajate in vederea depozitarii de marfuri generale.

Structura corturilor cu acoperis tip pagoda este realizata din profile speciale confectionate din aliaj aluminiu, cu caneluri.Corturile cu acoperis tip pagoda poate fi montate pe orice tip de terasament nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea corturilor cu acoperis tip pagoda in terasament se realizeaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizari pe termen lung.