Skip to content

office@profishop.ro

Corturi cu acoperis tip pagoda

Corturile cu acoperis tip pagoda sunt recomandate si utilizate cu precadere in industria Horeca, organizarii de evenimente. Ocazional, acestea pot avea si alte utilizari, cum ar fi: spatii amenajate pentru locuri de fumat, puncte de intalnire a personalului in cazul situatiilor de urgenta, spatii temporare amenajate pentru comertul stradal, spatiu de expunere in cadrul unui targ sau a unei expozitii, inclusiv spatii amenajate in vederea depozitarii de marfuri generale.

Structura corturilor cu acoperis tip pagoda este realizata din profile speciale confectionate din aliaj aluminiu, cu caneluri. Corturile cu acoperis tip pagoda poate fi montate pe orice tip de terasament nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea corturilor cu acoperis tip pagoda in terasament se realizeaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizari pe termen lung.

Corturi acoperis pagoda

Important

Dimensiunile corturile cu acoperis tip pagoda:

Dimensiuni standard

3m x 3m
4m x 4m
5m x 5m
6m x 6m

Inaltimea standard la streasina

2.25 – 3 m

Invelitoarea pagodelor se va realiza din prelata impermeabila, ignifugata (clasa de ignifugare B-s2-d0), material avand o calitate premium, cu aplicatii recomandate de producator pentru corturile industriale sau de evenimente.

In functie de solicitariile specifice ale Beneficiarilor, sunt disponibile urmatoarele dotari optionale:

  • Corturile cu acoperis tip pagoda echipat cu ferestre din material transparent sau prelate laterale complet transparente;
  • Corturile cu acoperis tip pagoda echipat cu pereti din tabla cutata sau panouri sandwich;
  • Corturile cu acoperis tip pagoda echipat cu usi pietonale, usi acces personal cu bara anti-panica , usi termopan;
  • Corturile cu acoperis tip pagoda echipate cu pardoseala.

Doresti sa achizitionezi sau sa inchiriezi un cort?

Nimic mai simplu! Pentru o alegere optima, adaptata solicitariilor si posibilitatilor tehnice de realizare si montare, Departamentul de Vanzari va ofera serviciul de consultanta, GRATUIT!